Sokkoló bejelentéssel kezdte az évet Selena Gomez: azt mondta még januárban, hogy 2012 nem a zenélésről szól majd, inkább a filmezésre koncentrál. Nos, a nagy elhatározás szerencsére eddig tartott: miután leforgott a Spring Breakers, amiben az énekesnő részeges rosszlányként parádézik,

a Twitteren a Selena lemezfelvételeiért felelős stúdió főnöke annyit írt, hamarosan újra vendégül látják.

„A következő héten jön stúdiózni” - írta a stúdió vezetője, mi pedig mosolyogva bólogatunk: nyilvánvaló volt, hogy a rajongók imádatával körbevett, sikert sikerre halmozó Selena nem fordít hátat a zenei karriernek sem.

Végre vakáció!!!!!!!!!!!!!!!!!

A vakációt mindenki szereti.Mindenki kedvenc szünete a nyári szünet.Mivel a leghoszabb a legmelegebb,és a legeseménydúsabb mindenki számára.Mindannyiótoknak jó szórakozást és pihenést kívánok!ny.jpg

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
Mozifilmek 2012-ben:Az idén sok mese és film jelent már meg,vagy fog .Köztük megjelent már például a Madagaszkár 3.De még sok más is várható az ideji évben például Avatár 2,éjszaka a múzeuban 3,jégkorszak 4,szörny rt. 2,alkonyat 4  2.része stb.Ezek közül kettő film előzetesét tudjuk biztosan megmutatni az egyik a Hajnalhasadás 2.része amelyet megtalálhatjátok a Twilight saga címszó alatt,valamint a Jégkorszak 4 előzetesét tudjuk  megmutatni az érdeklődők számára a Számtalanul sok film címszó alatt. Reméljük ez a sok ismert film sikeresen meg fog jelenni,és tetszeni is fog mindenkinek.Bővebben a Számtalanul sok film címszó alatt találjátok meg.

Nina és Ian: Nina Dobrev és Ian Sammerhalder a vámpírnaplók sztárjai már élesdben is felválalták a világ előtt,hogy járnak. Már mindenki gyanította,hogy ez így vanmostmár biztosra ment.Nem csoda,hogy a Vámpírnaplók sorozat nézői között sokan azt akarják,hogy a sorozatban is egy pár legyenek.